3 nieuwe STILL heftrucks uitgerust met TC3000

Aartsenfruit levert in de Benelux wekelijks aan meer dan 1.000 verschillende afnemers. Het klantenbestand bestaat uit: grootwinkelbedrijven, groentespeciaalzaken, grossiers, bewerkende en verwerkende industrie, horecaleveranciers, ambulante handel en exporteurs. Het merendeel van de producten van Aartsenfruit wordt telefonisch verkocht. Aartsenfruit is zowel aan inkoop en verkoop kant zeer breed georiënteerd, Aartsenfruit is hierdoor een sterke en onafhankelijke organisatie binnen de AGF branche.

In november 2014 kocht Aartsenfruit haar eerste TC3000 weegsysteem met als doelstelling, nauwkeurig wegen en geen vork aanpassingen in september 2015 heeft Aartsenfruit opdracht gegeven om nog eens 3 nieuwe STILL heftrucks uit te leveren met de TC3000. Dit  weegsysteem, gebaseerd op een weging op de hydrauliek van de vorkheftruck, kan met hoge precisie (0.1%) het gewicht vaststellen deze moeten op 1kg nauwkeurig kunnen worden uitgelezen met een maximale afwijking van 2kg op 1600kg.

Hiermee vervangt de TC-serie de traditionele oplossing van de wegende vorken met loadcellen, wat als voordeel heeft dat er geen modificaties meer aan de vorkheftruck aangebracht  hoeven te worden. Het per ongeluk kapot rijden van de wegende vorkdelen is hiermee passé, hetgeen de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de weegoplossing zeer ten goede komt.

Ook kan er nu zonder problemen van vorkenbord gewisseld worden, zonder dat her-kalibratie van de wegende componenten noodzakelijk is.

Voor meer info kunt u contact opnemen via sales@macpower.nl of bellen naar 020-3540063.

****

MacPower B.V.
Uiverweg 2
1118 DS Schiphol
The Netherlands

E: info@macpower.nl
W: www.macpower.nl
T: 020-3540063
F: 020-6534780

Geef een reactie