86 Crown orderpickers met weegsysteem uitgerust, Federal Mogul Corporation!

Naast de standaard producten is MacPower bij uitstek de partij voor zogenoemde specials of grote projecten.
Doordat wij onderdeel zijn van S-P-S Group kunnen wij voor uw project niet alleen de weegelementen assembleren, maar ook het volledig staalwerk conform specificatie of klant wens bouwen.
Ook specifieke wens op gebied van bijv. aanpassingen in de software op de indicator, PLC’s programmeren of koppeling en integratie op een W.M.S. systeem behoort tot de mogelijkheid.
Daarnaast krijgen wij ook steeds meer aanvraag voor uitlezen via smartphones en tablets al dan niet gecombineerd met diverse apps.

Voor meer info kunt u contact opnemen via sales@macpower.nl of bellen naar 020-3540063.

CASES: Federal-Mogul Corporation

MacPower heeft van het bedrijf Federal-Mogul Corporation de opdracht gekregen voor het leveren van 86 weegsystemen voor verbeteren en versnellen van hun logistiek “order picking proces”. Federal-Mogul Corporation behoort tot een van de grootste leveranciers ter wereld van auto-onderdelen op de After market. Door intensief samen te werken met met de heren W. Van den Broek en P. Costermans, verantwoordelijk voor Vehicle Components Solutions zijn er mobiele weegsystemen geplaatst welke tot 1200Kg wegen met een nauwkeurigheid tot 0,1 kg. Hierdoor ontstaat er een zogenaamd “order-pick” proces wat op basis van het gewicht per artikel de controle op aantallen uitvoert.

Federal-Mogul Corporation order pickers met weegsysteem uitgerust

****

MacPower B.V.
Uiverweg 2
1118 DS Schiphol
The Netherlands

E: info@macpower.nl
W: www.macpower.nl
T: 020-3540063
F: 020-6534780

Geef een reactie