Onze diensten

Service

MacPower staat bekend om zijn toonaangevende hoogwaardige 24 uur ’s aftersale- en service organisatie.
Dagelijks hebben wij monteurs onderweg door geheel de Benelux. Voor onderhoud op de systemen kunt u een beroep op het MacPower-serviceapparaat doen. Wij ondersteunen u bij preventief onderhoud, kalibratie en certificering van de weegsystemen, toevoegen van functionaliteiten en bij uitval door storing en beschadiging.

Service aanvragen

Verhuur

Ook het huren van nieuwe en gebruikte weegsystemen wordt steeds vaker toegepast in de industrie. Wij beschikken over een ruime vloot van weegsystemen die wij voor 1 dag tot 7 jaar kunnen aanbieden. Huren met recht van koop behoort ook tot de mogelijkheden, dit houdt in dat u een weegsysteem huurt voor een bepaalde periode en na het verstrijken van de periode kunt u het weegsysteem overnemen voor een van te voren afgesproken prijs.

meer informatie

Werkplaats
Locatie

MacPower heeft haar centrale werkplaats op een van de belangrijkste luchthavens van Europa (Schiphol ) waar nieuwe Mobiele weegsysteem getest en gebruiksklaar gemaakt worden.

Reparatie

Bij MacPower op Schiphol vindt u ook de werkplaats voor reparaties aan de mobiele weegsystemen die niet op locatie gerepareerd kunnen worden. Indien dit het geval is wordt er in overleg met de klant een vervangende weegsysteem ingezet om zo het logistieke proces niet te verstoren.

Specials

Dankzij de technische ervaring en specialisatie van MacPower worden regelmatig zogenaamde ‘specials’ ontwikkeld. Specials zijn mobiele weegsystemen die voor heel specifieke doeleinden op de eisen van de klant worden ontwikkeld en gebouwd.

meer informatie

MAC Train

MacPower staat bekend om zijn toon aangevende hoogwaardige 24 uur ’s aftersale- en service organisatie. In het kader van partnership heeft MacPower een nieuw inspectie concept bedacht genaamd “MACTRAIN”. Zoals de naam al zegt geeft dit u de mogelijkheid met uw weegsystemen in te stappen in onze reeds rijdende inspectie trein. U kunt instappen met een systeem dat u nieuw aanschaft of met een systeem dat u al in gebruik heeft. Ieder systeem ongeacht merk, capaciteit en leeftijd is “welcome on board”.

meer informatie