”Mactrain” al 4 jaar een feit!

Al weer 4 jaar lang bied MacPower de dienst MacTrain aan met groot succes.

MacPower staat bekend om zijn toon aangevende hoogwaardige 24 uur ’s aftersale- en service organisatie. In het kader van partnership heeft MacPower een nieuw inspectie concept bedacht genaamd “MACTRAIN”. Zoals de naam al zegt geeft dit u de mogelijkheid met uw weegsystemen in te stappen in onze reeds rijdende inspectie trein. U kunt instappen met een systeem dat u nieuw aanschaft of met een systeem dat u al in gebruik heeft. Ieder systeem ongeacht merk, capaciteit en leeftijd is “welcome on board”.

Wat is het idee achter MACTRAIN
Onze klanten verwachten een steeds betere service, onze organisatie draagt dit ook uit maar wil aan de andere kant ook werken aan meer efficiency en kostenbesparing. De belangrijkste kosten zijn de arbeidskosten, deze zijn echter essentieel bij het verlenen van goede service. Om dit te bewerkstelligen is een effectieve planning noodzakelijk.

Het zo efficiënt mogelijk inzetten van de medewerkers draagt sterk bij aan de servicebeleving van de (interne) klant en kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verlagen van de kosten. Aan het dagelijks opnieuw inplannen van onze servicemedewerkers wordt dan ook veel aandacht besteed.

Door hoge eisen van onze klanten en rekening houdend met hun wensen, is het maken van een goede planning essentiëler, maar ook moeilijker geworden.

Dit vraagt om een nieuwe benadering te weten MACTRAIN.

Met MACTRAIN krijgt u als klant de mogelijkheid in te stappen in een rijdende, georganiseerde trein, zodat onze monteurs efficiënt kunnen opereren en op deze wijze kosten kunnen besparen. Hierdoor houden wij voor u als klant de kosten zo laag mogelijk.

 

 

Geef een reactie