Nefit Industrial BV besteld de TC3000, Hydrailisch weegsysteem met nauwkeurigheid van 0,1%!

 

Deventer – Nefit Industrial is de industriële toeleverancier van seriegietwerk in wit smeedbaar gietijzer. Tevens verzorgen zij ook verspanende- en niet-verspanende bewerkingen aan het gietwerk en de assemblage van samengestelde producten.
In overleg met MacPower Sales zocht de klant een oliedruk weegsysteem die nog nauwkeuriger is dan onze Mac TC2000 welke in eerste instantie was aangeboden met een nauwkeurigheid van 0,25% – 0,5% van de nominale hefcapaciteit van de cilinder, MacPower als weegspecialist hebben de geschikte oplossing voor Nefit namelijk de Mac TC3000 welke zeer geliefd is bij onze Duitse klanten op luchthavens zoals Frankfurt in verband met de tarra gewichten van bagages containers deze moeten 1kg nauwkeurig kunnen worden uitgelezen met een maximale afwijking van 2kg op de 1000kg.

De TC3000 is een weegsysteem, waarbij nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en robuustheid juist bij zwaar gebruik de hoogste prioriteit hebben. TC3000 levert de weeggegevens direct binnen enkele seconden. Dit bevordert niet alleen de doorstroming maar scheelt ook nog eens tijd. Ook voorkomt dit weegsysteem fouten en ongelukken op de werkplaats. De TC3000 is daarom een oplossing die zich continu kan blijven aanpassen en mee kan groeien met een bedrijf met een naukeurigheid van 0,1% van de nominale hefcapaciteit van de cilinder zoals onze Klant Nefit zocht.

*******************

Voor meer info kunt u contact opnemen met onze MacPower productspecialisten.:
MacPower B.V.
tel.: +31 203 540 063
fax.: +31 206 534 780
e-mail: info@macpower.eu
einde persbericht

 

 

Geef een reactie