Software

Steeds vaker wordt de vraag gesteld om weeginformatie eenvoudig te kunnen verwerken.
Vaak begint het met een printer, maar voor verdere verwerking of aanpassing van de weegdata is meer intelligentie nodig om dit te realiseren.

Met UniWin software heeft u in de basis een standaard weegprogramma dat de weegdata ontvangt en de mogelijkheid biedt om standalone informatie toe te voegen. Zo kunnen barcodegegevens toegevoegd worden of kunnen er labels gegenereerd worden die voorzien zijn van alle informatie.

Ook het verzamelen van verschillende wegingen (weegbatch) en deze vervolgens opslaan of via email verzenden behoort tot de mogelijkheden. Koppelen naar de eigen server of data opslaan in de cloud, het kan met het flexibele UniWin platform.

UniWin is beschikbaar op een robuuste, industriële Touch Screen PC voor eenvoudig  toevoegen van gegevens of voor data koppeling naar WMS of ERP systemen.

Alle onderdelen die geleverd worden bij het UniWin systeem zijn, daar waar nodig, ijkwaardig, inclusief de Uniwin software.

Het systeem is uit te breiden met printers, scanners, camera’s e.d. Foto’s gemaakt met de camera’s kunnen per e-mail verstuurd worden.