Over mobiel wegen

Mobiel wegen

Verbeter uw magazijnefficiency met de MacPower wegende palletwagen. Uw palletwagen is tevens zeer bruikbaar voor het snel en accuraat mobiel wegen van de getransporteerde last. Stationaire weegplatformen nemen veel ruimte in en het kost tijd om de goederen van en naar dit weegplatform te brengen. De mobiele weegapparatuur van MacPower vervangt uw weegplatform in uw magazijn of productieomgeving, maakt het werk lichter voor uw mensen en geeft u een beter inzicht in uw goederenstroom.

Mobiele weegapparatuur bespaart tijd en geld

Mobiele weegapparatuur wordt geïntegreerd in uw logistieke hulpmiddelen, zoals handpalletwagens (al dan niet elektrisch), heftrucks, reach-trucks en/of stapelaars. Dit betekent dat het controleren van uw goederenstroom nu zonder extra moeite door uw personeel uitgevoerd wordt.

Uw mobiele weegapparatuur is dáár waar het nodig is. Daar waar de goederenbeweging plaatsvindt. Door in één handeling mobiel te wegen, spaart u tijd en dus geld. Maar er is meer, doordat het zo gemakkelijk is, gaat uw personeel de MacPower weegapparatuur veelvuldiger toepassen. Met andere woorden: uw voorraadgegevens staan straks zonder fouten in uw computer.