Werken bij MacPower

MacPower produceert en distribueert weegsystemen geïntegreerd in handpalletwagens, elektrische pallettrucks, stapelaars, heftrucks en vrachtwagens. Deze mobiele weegsystemen helpen bedrijven hun interne logistiek efficiënter en goedkoper te maken, de kwaliteit van hun producten en diensten te verhogen, en daardoor de tevredenheid bij hun klanten te vergroten. 

De organisatie kenmerkt zich door een persoonlijke, informele werkomgeving en heeft een organisatiestructuur met korte lijnen.
In verband met de ontwikkeling en verdere groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die hier een bijdrage aan willen leveren.

MacPower biedt een dynamische en zelfstandige werkomgeving met veel ruimte voor initiatief en mogelijkheden om jouw kwaliteiten verder te ontwikkelen.

 

Leren & werken (BBL)

Bij MacPower zijn er mogelijkheden om leren en werken te combineren in een leer-werkervaringsplaats bijvoorbeeld als leerling monteur. Meer informatie over deze leer-werkervaringsplaatsen stuur een mail naar office@macpower.nl.

Open solliciteren?

Sluiten de actuele vacatures niet direct aan bij je wensen, dan kun je een open sollicitatie toesturen naar MacPower. Als er in de nabije toekomst een vacature ontstaat binnen jouw vakgebied, zullen wij contact met je opnemen. Een open sollicitatie kun je richten aan: MacPower B.V., Uiverweg 2, 1118 DS Schiphol. Of stuur het in via onderstaand formulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw motivatie

Uw CV

Please leave this field empty.Please leave this field empty.Please leave this field empty.Please leave this field empty.