Toyota Belgie kiest voor MacPower

Een weegsysteem met ’alle extra’s’
Geijkte uitvoering, metalen indicatorbehuizing, lage inrijhoogte, gebruikersvriendelijk, solide uitvoering geschikt voor gebruik in multishift operaties, geen wijziging in wielplaatsing.
Zomaar een aantal voorwaarden waar onze klant, Toyota Material Handling Belgie (TMHBE), om vroeg bij MacPower.
MacPower, bekent om zijn ijzersterke oplossingen op mobiel weeggebied, pakte deze uitdaging met een volmondig ja aan. Het eindresultaat, de order voor het leveren en opbouwen van 4 weegsystemen, type MAC EPM 6, op de BT electropallettruck type LWE160 volgens klantspecifieke wens.

  • laagste stand van de vorken inclusief weegsysteem 75 mm
  • gelijkblijvende wielplaatsing i.v.m. handling Amerikaanse poolpallets
  • zware en solide indicatorbehuizing
  • standard rs232 uitgang voor aansluiting externe apparatuur

Met deze trucks is het mogelijk om gesloten pallets, met een zeer beperkte inrijhoogte van 85 mm, te handelen. Groot voordeel is dat de trucks geschikt zijn om volledig mee te draaien in het dagelijkse logistieke proces van de eindgebruiker.

www.toyota-forklifts.be


Note:
“Basis principe MAC EP-6 constructie”
Het MacPower constructieteam bekend om de veelal innovatieve oplossingen op weeggebied is er na een intensieve jacht op millimeters, lees vorkverlaging, in geslaagd om op een innovatieve wijze een vorkconstructie te ontwerpen die geen afbreuk doet aan de capaciteit van de aangeleverde basis trucks. Ook blijft de inrijhoogte van de vorken gelijk als de aangeleverde basis truck. Groot voordeel bij o.a. het handelen van gesloten pallets.

“Gezien het eindresultaat zijn we in onze opzet geslaagd” vertelt Patrick van der Lingen. Basis bij deze ontwikkelingen waren de wensen uit de markt. In overleg met klanten vanuit diverse gebruikers groepen zijn de opmerkingen en mogelijke verbeteringen verzameld, met als doel om de beste universeel toepasbare constructie te ontwerpen welke voldoet aan de behoeften van de klant, gebruikers vriendelijkheid, functionaliteit en bestand tegen zware inzet toepassingen.

 

 

Geef een reactie